c'mon lets pretend

I'm back, men bara för en stund. Den här stunden alltså.
Helgen var kul! Igår var en av de roligaste stunderna jag varit med om. Det blev körning in till Örebro, där jag hamnade i Noffes sjukt läckra lägenhet! Högt i tak och ruskigt snyggt inredd, mitt framtida hem typ.

Förparty, och sedan stor taxibils resa in till staden, vilken var en resa för sig själv också. Vi var helt enkelt för slöa för att gå, haha.
Äh,  men nu orkar jag inte dela med mig av det här längre, bad for you som missade det helt enkelt. Grymt var det!

Och ja, nu är klockan på tok för mycket för mig som ska till skolan imorgon. Jag fastnade kollandes på Bourne Ultimatum, om det nu stavas så?, och nu när jag är hemkommen och ska ner i kojset inser jag att min smarte far har slagit ihop min 600-sidors bok utan att vika sidan. Lätt att hitta vart jag är som inte har läst på en vecka, usch.
Jag är arg!

Detta var allt för mig, förevigt. Besök min andra blogg, eller kanske mitt hem. Jag målar om!

ny blogg

Jajamensan, jag har en ny blogg. Lennybruce is dead!

Därför skriver jag ett sista inlägg, typ. Ikväll är det Sahara Hotnights för fulla muggar. Egentligen inget band jag är såld på, absolut inte faktiskt, men trots de är dom helt okej, och roliga på scen. Och det är ju folket som gäller,
jag tror det kommer bli kalasbra.
Förövrigt har den här dagen innehållit en del faktiskt. Jag var på fika hos min kusin och Andreas och hunden Tindy i deras nya lägenhet, och sedan har jag också varit på halloween-fika och pratat om döda och läst sagor för de små. Dom är verkligen för sköna dom ungarna alltså!
Nu ska jag iväg. Detta var allt för Lennybruce, vi ses på andra bloggen :D

RSS 2.0