mmm mumma kardemumma!

KAVIAR!
kaviar är nog min passion. tummen upp för kaviar, fyll magen med kaviar, må bra med kaviar, skratta med kaviar, ät kaviar!

lena är ett kött som inte äter kaviar. men jag ska nog supa henne under bordet snart (hon har faktiskt åldern inne) och sedan mata henne med kaviar så att hon får känna lite matupphetsning. det kan hon behöva den lilla stickan.

kaviar kaviar i mitt huvud. ack så gott med kaviar. speciellt med banan, alltså: banakaviar! oj oj oj bara tanken på det får mig att rysa! mmmmmmmmm gott

konstigt nog att anette kläckte ur sig en sån liten skitunge som lena som inte har nån smak för mat alls!
jäla köttätare

tillägnelse

ja, detta inlägg tillägnar jag helt och hållet till käraste dalida.
vilken stjärna hon är!
och bara för att göra det hela ännu mer innehållsrikt gör jag en liten dallie.

"dajja! vad säger du om att tågluffa några dagar i sommar? dricka ljummen öl, svettas i sommarsolen och sova under bar himmel (eller under bar kille!)"

dalida dalida dalida dalida dalida dalida dalida dalida dalida dalida dalida dalida dalida vilken tjej!


och för att göra allting ännu lite bättre ska jag imorgon till lill-lena som inte längre är så liten längre. (18 bast likzåm!)
äntligen får vi jämföra våra omtalade snorhemligheter!

dajja bajja majja kajja zajja partaja!

och vart har gossip girl tagit vägen? sänds inte det på tisdagar eller? kuken i ballen också...

jag åker till jocke och skålar istället!

två i en!

-idag fick jag lära mig en ny sak.
-idag är det maria bebådelsedag. det var alltså denna dag som ängeln gabriel berättade för maria att hon skulle föda, alltså att hon hade jesus i magen.
-idag är det maria bebådelsedag, därför ska man äta våfflor.
-idag är det våffeldagen.
-idag är jag världens bästa kusin och barnbarn, och just därför är det jag ska står för våfflorna hos farmor idag.
-idag gick jag upp på tok för tidigt och pratade körv.
-idag har jag ätit den största räksmörgåsen jag blickat på sveas.
-idag har jag surat på wallander-filmerna. sluta byt gubbe!!!
-idag har jag skrivit inledningen till mitt äckliga arbete. (3 rader!)
-idag saknar jag mina vänner.
-idag (som alla andra dagar) har jag inget vettigt att säga.
-idag säger jag hej hopp - gummisnopp!


svenska 2

heja mig, "msn är MITT tillfälliga sysselsättning"!!!!!
woho, svenska 2 här kommer jag.

och just därför ska jag dränka mina sorger i massa godsaker ikväll!

messenger

det fagra namnet vi tydligen använder oss av i klass sp2eu. messenger alltså, msn.
egentligen vet jag inte ens om vi talar om msn särskilt ofta, men jag och lena hade iallafall roligt åt ordvalet messenger här om dagen.

förövrigt så är msn för tillfället mitt enda sysselsättning, vilket är något väldigt ovärt. msn liksom, hallå? wake up!
men samtidigt måste jag erkänna att jag gillar msn, det är nämligen där jag har chansen att hålla kontakten men mina medmänniskor från beligen. jag bara älskar bryssel-bor, de får mig att smälta nästan allesammans.
de är också skälet till att jag hänger så pass ofta som jag gör på msn, pinsamt, men ack så sant.
nu är det ju tyvärr, och lyckligt också för den delen, att min alldeles favoritiserade belgiska "klootzak" lämnar mig och msnandet och istället far mot snöigare tider i österrike, där det vankas snowboardåkning. (något som inte gör mig ett dugg avundsjuk!!!!)

så ja, med det vill jag väl bara få en anledning att skämmas lite, och från och med nu, iallafall för den här veckan, är det slut på msnandet! jag ska gå och skaffa mig ett liv, vilket imorgon består av party (!) eftersom att mina biologer har farit sin kos.


pannkaka med glass

ska tydligen vara bra för halsen, det gäller bara att det går att svälja också har jag hört.

förövrigt kan jag med sorg meddela att det hos dajja-recedenset inte hänt särskilt mycket och därmed att det här blogginlägget kan tyckas lite innehållslöst, men det får ni stå ut med.

iallafall så har jag varit hos farbror doktorn idag. visserligen var jag tvungen att ta ett stick i fingret och jag var så nära på att springa därifrån, men med lite övertalning och ett ord på att jag skulle få plåster gick jag med på det.
jag kom där och med hemkomsten följde också det dagliga morfinintaget, och jag måste medge att jag faktiskt kände mig en liten smula bättre.

därefter gick det bara nedåt igen när jag insåg att jag missar min körlektion, vilket också gör att jag därmed måste betala 600kr för ingenting.

men nej, jag slutar. detta är verkligen totalt meningslöst. shame on me!


klootzak

fuck bilkörning!
idag när jag och min gamle far var ute och körde slutade det helt enkelt med att jag i ilska klev ur bilen och gick hem istället.

belgien är bra dock. jag gillar belgien och lena som nu är 18 år!


apres moi

klockan är alldeles för mycket för min tidsrytm.
jag finner inga ord, och just av den anledningen citerar jag därför mig själv från 23 april -06.

"visste ni att tjejer kan ha olika storleker på sina tuttar? eller, kvinnors bröst kanske man säger, tjejer brukar ju inte direkt ha några brön. höh. jag brukar inte heller använda mig av ord som tuttar, bröst, brön, pattar, rattar, bomber.. ja, allt vad det heter. jag väljer mina ord omsorgsfullt, alltså: byst är ordet man ska använda. iallafall har jag fått höra att det är jättevanligt att kvinnor har olika storlekar på sin byst, typ att vänstra bysten (om man nu kan säga så? jag brukar inte prata om bysten särskilt ofta heller,häh), är lite större än det högra eller om det var tvärtom. undrar om jag också har det? kul att ha en som är värsta atombomben medans den andra är en liten neutron eller nåt.

men det här då: har killar också olika storlekar? alltså, inte på deras nedhängande grej, som visserligen står upp rätt ofta, men på deras två medhäng. det är lite kul att det heter pungkulor, trots att det är typ.. grejer som hänger i en pung. fast det kanske är kulor i pungen, vad vet jag? jag brukar ju inte känna efter direkt.. eh"

dessutom vinkar jag till lenn som det känns som jag inte pratat med sen istiden! vink lenn

RSS 2.0